Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer : 25 Februari 2008 Marsdiepstraat afgesloten voor verkeer

Vanaf 5 maart is de Marsdiepstraat elke woensdag tijdens de markt afgesloten voor al het verkeer. De marktkramen komen door de werkzaamheden aan het nieuwe centrumplan te dicht op de rijbaan te staan. Daardoor is het nodig de rijbaan tussen het Marsdieppleintje en de Scheldestraat af te sluiten van 6.00 tot 18.00 uur. Dit geldt ook voor fietsers.

Langs het bouwterrein aan de Marsdiepstraat staat ter afscherming een hek. Om de aannemer voldoende ruimte te kunnen geven, is het hek op de plaats van de parkeerstrook gezet. Hierdoor is de rijbaan versmald. Dit levert voor het verkeer de nodige overlast op, maar ook voor de markt op de woensdag. De marktkramen nemen namelijk extra ruimte op de rijbaan in beslag. Daarom wordt de Marsdiepstraat tijdens de markt voor al het verkeer afgesloten methekken. Dit wordt aangekondigd door middel van voorwaarschuwingsborden. U kunt op de woensdag het beste parkeren op het Scheldeplein aan de Scheldestraat. Dit parkeerterrein is tijdens de afsluiting te bereiken via de Texelstroomlaan. De afsluiting brengt dus wat overlast met zich mee, niet in de laatste plaats voor de bewoners die normaal hier hun auto parkeren.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de woensdagmarkt of de aangekondigde afsluiting van de Marsdiepstraat, dan kunt u contact opnemen met de marktmeester van de gemeente Den Helder, de heer B. Blaney Davidson, bereikbaar via 06 53 91 25 99. (Bron: Gemeente Den Helder)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl