Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer : 05 Maart 2008 Breewijd en de Zuiderhaaks twee weken afgesloten (Den Helder)

Maandag 10 maart begint de asfaltrenovatie van de Breewijd (zuidelijk deel) en de Zuiderhaaks in Julianadorp. De Zuiderhaaks wordt helemaal afgesloten voor verkeer en de Breewijd gedeeltelijk. De werkzaamheden duren tot en met 23 maart. Voor een goede ontsluiting van Middelzand, Kruiszwin en Doorzwin wordt gezorgd.

Vanwege de volledige afsluiting van de Zuiderhaaks wordt ter hoogte van de Keysersplaet een tijdelijke doorsteek gemaakt naar het zuidelijk deel van Middelzand (40 en 50). De tijdelijke routes van en naar Middelzand worden aangegeven met gele omleidingborden. Voor de ontsluiting van Kruiszwin en Doorzwin komt er een platenbaan ter hoogte van de kruisingen met de Zuiderhaaks. Verdere omleidingen staan ook aangegeven op de gele attentieborden. Verkeer naar Vogelzand heeft minder last van de afsluitingen. Voor het openbaar vervoer wordt een aparte bussluis aangelegd, zodat de bussen gewoon langs het werk kunnen blijven rijden.

Als de werkzaamheden voorspoedig verlopen zijn de Breewijd en de Zuiderhaaks vanaf maandag 24 maart weer opengesteld voor het verkeer. (Bron: Gemeente Den Helder)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl