Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer : 06 Maart 2008 Openbaar vervoer in Harenkarspel

De nieuwe OV regeling van de provincie meldt dat de Connexxion bus vanaf december 2008 niet alleen vanuit Alkmaar naar Tuitjenhorn rijdt, maar dat er ook een spitsbus komt tussen Tuitjenhorn en Schagen. Het gemeentebestuur van Harenkarspel pleitte hiervoor, omdat een vaste verbinding tussen Tuitjenhorn en Schagen tot nu toe ontbrak.

Wie van Tuitjenhorn naar Schagen moet met de bus, belt nu nog de buurtbus. Vanaf december wordt het mogelijk om 's morgens en 's avonds met de spitslijn te gaan. De lijn rijdt ma-vrij tussen 6.00 en 9.00 uur twee keer per uur en 's avonds tussen 19.00 en 21.00 uur één keer per uur. Op welke tijden dat zal zijn is nog niet bekend.

De bus die op zaterdag van Alkmaar naar Tuitjenhorn rijdt tussen 10.00 en 18.00 uur, komt nu nog twee maal per uur. Vanaf december is dat eenmaal per uur. (Bron: Gemeente Harenkarspel)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl