Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer : 13 Maart 2008 Vanaf 15 maart vrachtwagen parkeren bij Zoutpad (Anna Paulowna)

Eind vorig jaar is een vrachtwagenparkeerplaats aangelegd aan het Zoutpad. Vanaf 15 maart 2008 moeten vrachtwagens geparkeerd worden op deze nieuwe plek. De locatie Veerburgplein komt hierbij te vervallen als parkeerplaats voor grote voertuigen. De politie kan overtreders hiervoor bekeuren.

De parkeerplaats aan het Zoutpad is voor grote voertuigen het eenvoudigst te bereiken via de rotonde op de N249 en dan via de Randweg. Let op: het bestrate parkeerterrein naast motorclub M.I.O.S. hoort niet bij de vrachtwagenparkeerplaats. Dus ook op dit terrein geen vrachtwagens!

Verbod volgens de APV

Het is binnen onze gemeente verboden om een voertuig te parkeren dat, met inbegrip van de lading, een lengte heeft van meer dan 6 meter of een hoogte van meer dan 2,4 meter. Dit verbod is opgenomen in de Algemeen Plaatselijke Verordening (APV) in artikel 5.1.7. Het college kan een plaats aanwijzen waarvoor dit gebod niet geldt. In dit geval is dat de locatie aan het Zoutpad.

Informatie

Mocht u vragen hebben over de vrachtwagenparkeerplaats, dan kunt u contact opnemen met de sectie Civiel van de gemeente, te bereiken onder telefoonnummer 0223 - 536100. (Bron: Gemeente Anna Paulowna)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl