Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer : 13 Maart 2008 Korvetstraat en Karveelstraat krijgen nieuw asfalt (Den Helder)

De eerste werkzaamheden worden uitgevoerd tussen de brug Korvetstraat en de Karveelstraat. Dit gedeelte van de Korvestraat is dan tot en met 20 maart afgesloten voor verkeer. De bewoners van Den Helder Zuid-Oost kunnen hun woning dan bereiken via de Doggersvaart en de Karveelstraat. Het aanbrengen van de asfalttoplaag gebeurt donderdag 20 maart, als het weer het toelaat tenminste. De omleiding wordt met borden aangegeven.

Dinsdag 25 maart start vervolgens de tweede fase. Dan wordt er gewerkt aan de Karveelstraat. Het asfalt wordt weggefreesd en opnieuw uitgevuld. De aannemer zorgt dat de bewoners van de hofjes die alleen via de Karveelstraat bereikbaar zijn, hier veilig kunnen rijden. Zo worden de werkplekken duidelijk afgezet. De bewoners van de Praamstraat, Jolstraat, Kanostraat, Treilerstraat en het Koggenschip kunnen hun woning bereiken via de Korvetstraat. De woningen van de bewoners van de overige straten zijn te bereiken via de Doggersvaart. Borden geven deze omleidingen aan.

IJs en weder dienende wordt de Karveelstraat vrijdag 4 april van een nieuwe asfalttoplaag voorzien.

Na 4 april vinden er nog wel werkzaamheden plaats, maar daarvan heeft het doorgaande en bewonersverkeer geen last. (Bron: Gemeente Den Helder)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl