Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer : 07 April 2008 Verkeershinder Breezand

De bouw van de brede school in Breezand vordert gestaag. Nog twee maanden en dan wordt het gebouw opgeleverd. Voordat het zover is, moeten er ook nog heel wat werkzaamheden in de openbare ruimte uitgevoerd worden. Dit betekent dat er de komende maanden sprake is van enige overlast door opgebroken wegen.

Hieronder staat de planning zoals die nu bekend is. Door tegenvallers tijdens de uitvoering kan het voorkomen dat er van de planning afgeweken gaat worden. Mocht dat het geval zijn, dan wordt dat uiteraard bekend gemaakt.

Planning

Het is nog niet geheel duidelijk wanneer de kruising Wijdenes Spaansweg met het Past. Verhoeffpark en de C.J. Colijnstraat heringericht gaat worden. Er wordt in elk geval naar gestreefd om ook dit voor de opening van de school klaar te hebben. (Bron: Gemeente Anna Paulowna)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl