Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer : 11 April 2008 Deel Timorlaan afgesloten door werkzaamheden (Den Helder)

Timorlaan voorlopig gewoon open

Update: 2008-04-24

Onlangs is gemeld dat op 14 april zou worden begonnen met wegwerkzaamheden aan de Timorlaan. Dat is niet gebeurd. De werkzaamheden zijn met vier maanden vertraagd, tot half augustus. De Timorlaan is een belangrijke busroute naar het ziekenhuis. Omleiding daarvan stuitte echter op bezwaren die nog moeten worden opgelost. In overleg met Connexxion is besloten om het werk uit te stellen.

Maandag 14 april wordt gestart met werkzaamheden in de Timorlaan. Eerst wordt de riolering aangepakt, daarna wordt de weg voorzien van een nieuwe asfaltlaag. De werkzaamheden duren acht weken.

De Timorlaan is in deze periode vanaf de Javastraat tot voorbij de Borneostraat afgesloten voor het doorgaande verkeer. Het kruispunt met de Javastraat zal zo lang mogelijk open blijven, maar deze wordt wel afgesloten als we gaan asfalteren. Dan is er dus ook geen doorgaand verkeer vanaf de Timorlaan richting de stad via Javastraat mogelijk. De parkeergarage onder Parkzicht blijft tijdens de uitvoering van de werkzaamheden toegankelijk. De garage is bereikbaar via een platen baan op het trottoir. (Bron: Gemeente Den Helder)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl