Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer : 15 April 2008 Politie besteedt aandacht aan overlast landbouwverkeer Harenkarspel

In het jaarverslag meldt politie Noord-Holland Noord aandacht te hebben voor overlast door landbouwverkeer in Harenkarspel.

Kenmerken van Harenkarspel waar de politie rekening mee houdt, zijn het actieve verenigingsleven, de zomerkermissen en het agrarisch gebied. "Harenkarspel is een gemeente met in verhouding een laag incidentenpatroon", schrijft de politie in het jaarverslag. De politie besteedt in onze gemeente extra aandacht aan toezicht tijdens evenementen als kermissen en aan algemeen verkeerstoezicht vanwege het landbouwverkeer. "Met name de koolcampagne zorgt voor veel overlast door modder op de wegen". Ook fietsverlichting en de (beperkte) overlast bij hangplekken worden genoemd.

Per gemeente heeft de politie een zogenaamde 'factsheet' gemaakt, waarop ook de kerngegevens staan van de gemeente, het aantal aangiften per afgelopen drie jaar, top vijf van meldingen, verkeersslachtoffers, boetes etc. Ook de cijfers over heel Noord-Holland Noord staan er bij en het percentage dat Harenkarspel daarin heeft.

De Politie factsheet Harenkarspel kunt u downloaden op www.harenkarspel.nl (Bron: Gemeente Harenkarspel)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl