Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer : 16 April 2008 Werkzaamheden N99 gemeente Wieringen

Om de verkeersveiligheid op de N99 te verbeteren legt Rijkswaterstaat de komende periode de rotonde De Weel, in de gemeente Wieringen aan. Het zal u ongetwijfeld niet ontgaan zijn dat de werkzaamheden volop in uitvoering zijn. Tijdens de uitvoering van de werkzaamheden zijn verschillende verkeersmaatregelen, zoals omleidingroutes, noodzakelijk. Deze omleidingroutes staan aangegeven met gele borden. Fietsers en voetgangers worden via onderliggend wegennet omgeleid.

De werkzaamheden bestaan uit drie fasen. De voorbereidende werkzaamheden in fase 1 zijn inmiddels afgerond. Het werk bevindt zich op dit moment in fase 2. In deze fase vindt de aanleg van de rotonde, inclusief het aanbrengen van verlichting plaats. Fase 2 duurt tot 22 april 2008.

De 3e en laatste fase staat gepland van 23 april 2008 tot en met 9 mei 2008. In deze fase wordt de bestaande kruising ter hoogte van de Slingerweg verwijderd.

Tijdens fase 3 zijn de volgende verkeersmaatregelen noodzakelijk:

* Verkeer op de N99 zal ten westen van de nieuwe rotonde in beide richtingen over ca. 400 meter gebruik maken van de zuidelijke parallelweg. Dit deel van de parallelweg is dan afgesloten voor al het langzame verkeer. * Langzaam (lokaal) verkeer dat normaliter gebruik maakt van de zuidelijke parallelweg N99 op het gedeelte tussen de nieuwe rotonde en de Koningin Julianalaan wordt vanwege bovengenoemde situatie omgeleid via de Hopperweg-Hippolytushoeveweg-Koningin Julianalaan.

Tussen 12 mei 2008 en 23 mei 2008 voert de aannemer afrondende werkzaamheden uit. Dan wordt onder andere de tijdelijk aangebrachte verbreding op de zuidelijke parallelweg weer verwijderd. De parallelweg is tijdens deze werkzaamheden beperkt afgezet. Alle verkeer kan er gebruik van maken.

Met vragen kunt u terecht bij het landelijke informatienummer van Rijkswaterstaat, telefoon 0800 8002 (gratis).

U kunt de kaarten van de "Omleidingsroute" en "Doorgaandverkeer" downloaden via www.wieringen.nl (Bron: Gemeente Wieringen)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl