Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer : 16 April 2008 Uitnodiging presentatie uitkomsten verkeersonderzoek centrum van Den Burg - 16 april

Hoge respons verkeersenquete ‘Ruimte voor het hart’.

Vorig jaar heeft de gemeente Texel haar inwoners gevraagd mee te denken over de herinrichting van het centrum van Den Burg onder de naam ‘Ruimte voor het hart’. Een volgende stap in dit traject is het aanpakken van de verkeersituatie in het centrum van Den Burg. De gemeente heeft met behulp van een enquete onder de bevolking van Texel geinventariseerd welke wensen en ideeen er leven. Woensdag 16 april zijn de inwoners van Texel uitgenodigd voor een presentatie van het verkeersonderzoek. Deze openbare bijeenkomst vindt plaats in de Burgemeester de Koninghal, Emmalaan 59 in Den Burg en begint om 20.00 uur. Vanaf 19.30 uur is de zaal open en staat de koffie klaar.

In totaal hebben 1063 inwoners een bruikbare enquete teruggestuurd. Het verkeersonderzoek bestaande uit een parkeerplan, een verkeerscirculatieplan en een fietsenplan is gericht op het centrum van Den Burg en op de effecten op de directe omgeving. De input van de enquetes is verwerkt in drie voorkeursmodellen voor het centrum en de effecten op de directe omgeving. Deze worden aan de aanwezigen toegelicht. Er is gelegenheid om vragen te stellen en uiteindelijk een keuze te maken uit een van deze modellen. Op basis van deze uitkomst wordt aan de gemeenteraad een voorstel gedaan. Degenen die hun adres hebben opgegeven bij het insturen van de enquete, ontvangen thuis een samenvatting van de resultaten van het onderzoek. Verder kan iedereen hieronder een samenvatting of een uitgebreide versie downloaden u kunt hem ook afhalen bij de receptie van het gemeentehuis.

De documenten "resultaten enquete verkeersonderzoek" en het "Eindrapport Enqueteonderzoek Texel" kunnen via www.texel.nl worden gedownload. (Bron: Gemeente Texel)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl