Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer : 19 Mei 2008 Informatieavond over fietspad langs Dergmeerweg en Noorderlicht - 26 mei

Bij deze nodigt gemeente Harenkarspel alle betrokkenen en belangstellenden uit voor de informatieavond over de procedure omtrent het aan te leggen fietspad tussen Warmenhuizen en Tuitjenhorn. Deze avond vindt plaats op maandag 26 mei, om 19.30 uur in de kantine van het gemeentehuis aan de Oostwal te Tuitjenhorn.

De gemeenteraad heeft in haar vergadering d.d. 22 april jongstleden besloten om een vrijstellingsprocedure artikel 19 lid 1 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening op te starten om medewerking te verlenen aan de aanleg van het fietspad. Het fietspad zal lopen ten noorden van de Dergmeerweg, vanaf de Remmerdel in Warmenhuizen, en ten westen van het Noorderlicht richting Tuitjenhorn. Daar zal het fietspad aansluiten op de Corona. Door middel van het fietspad wordt een veilige fietsroute gecreëerd tussen Warmenhuizen en Tuitjenhorn, voor de scholieren en ouders richting de tijdelijke locatie van Openbare Basisschool Torenven, Kinderdagverblijf, Buiten Schoolse Opvang en consultatiebureau. Tevens vormt het fietspad een extra noord-zuid fietsverbinding voor fietsverkeer vanuit Warmenhuizen richting Tuitjenhorn en verder.

De vrijstellingsprocedure start middels het gedurende zes weken ter inzage leggen van het concept vrijstellingsbesluit en de tekeningen ten behoeve van zienswijzen. Deze ter inzage legging wordt op donderdag 22 mei gepubliceerd in de Omring Express. De stukken liggen ter inzage vanaf maandag 26 mei tot en met 4 juli 2008. Voor informatie kunt u zich wenden tot de afdeling VRO van de gemeente Harenkarpsel. (Bron: Gemeente Harenkarspel)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl