Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer : 01 Juli 2008 Vijf nieuwe parkeerplaatsen in Sint Maarten

Aan de Dorpsstraat in Sint Maarten worden binnenkort vijf nieuwe parkeerplaatsen aangelegd. Eén ervan is een invalideparkeerplaats. Met deze aanleg wordt het parkeerprobleem aan de Dorpsstraat iets verminderd.

Het is al langer bekend dat er een parkeerprobleem is aan de Dorpsstraat in St. Maarten. De aanvraag voor een invalidenparkeerplaats aan de Parallelweg leidde tot reacties dat de parkeeroverlast daarmee alleen maar zou toenemen. Het werd bezwaarlijk gevonden dat nog een parkeerplaats aan de openbaarheid zou worden onttrokken. De bezwaarmakenden stelden voor om extra parkeerplaatsen aan te leggen. Een deel van de gevraagde hoeveelheid wordt nu daadwerkelijk volgens besluit van het gemeentebestuur aangelegd. Het betreft vijf tijdelijke parkeerplaatsen. Eén van deze parkeerplaatsen wordt aangewezen als invalidenparkeerplaats.

Door de aanleg van de extra parkeerplaatsen wordt al tegemoet gekomen aan de wens van de bewoners om het parkeerprobleem aan te pakken. Met de uitwerking van de plannen van de reconstructie van de Dorpsstraat in het kader van de leefbaarheid van St. Maarten kan dan het aantal parkeerplaatsen, indien noodzakelijk, worden uitgebreid en definitief worden aangelegd. (Bron: Gemeente Harenkarspel)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl