Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer : 01 Juli 2008 Digitaal door het Verkeer- en Vervoerplan

Voor de nieuwe Wet op de ruimtelijke ordening moeten ruimtelijke plannen digitaal raadpleegbaar worden. Een statisch pdf-je is niet meer genoeg.

Sinds oktober 2007 is de provincie Noord-Holland hard aan de slag om het Provinciaal Verkeer- en Vervoerplan als eerste Noord-Hollandse plan digitaal raadpleegbaar te maken. Met resultaat! Vanaf vandaag is het Provinciale Verkeer- en Vervoerplan digitaal te bekijken.

Navigatie in het digitale Verkeer- en Vervoerplan is mogelijk op drie manieren:

Om het zoeken te vergemakkelijken, wordt per gevonden paragraaf of kaart vaak een nadere uitleg geven. Bij de kaarten wordt tevens een T, V of I- symbool weergegeven, zodat je in één oogopslag kunt zien wat de status van de betreffende kaart is:

Als je een paragraaf aanklikt, zal de tekst in beeld verschijnen waarbij de meest relevante alinea's geel oplichten, wat het zoeken gemakkelijker maakt.

Bekijk het PVVP op http://geodata.noord-holland.nl/pvvp/ (Bron: prov. nh)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl