Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer : 17 Juli 2008 Autos en fietsers worden geteld

In de periode van 7 tot en met 27 juli worden er tellingen verricht op de wegen welke dicht bij de kust liggen. Zowel auto's als fietsers worden geteld. Dit is een gezamenlijke actie van de gemeente Zijpe, de provincie Noord-Holand en het Hoogheemraadschap Hollands Noorder Kwartier.

De tellingen vinden plaats aan de Pettemerweg, Westerduinweg, Zeeweg, Stolperweg, Zuidschinkeldijk, Abbestederweg, Duinweg en Helmweg.

De drie organisaties krijgen hiermee een beeld van de auto- en fietsbewegingen in de zomerperiode. De informatie wordt gebruikt om de bereikbaarheid van de kust te verbeteren. (Bron: Gemeente Zijpe)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl