Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer : 21 Juli 2008 Wegwerkzaamheden bij Hornhoeve in Dirkshorn

In augustus beginnen werkzaamheden aan de riolering ter hoogte van woonzorgcentrum De Hornhoeve aan de Raadhuisstraat in Dirkshorn. Het werk start in week 33 (11 augustus) en duurt naar schatting tot en met week 41 (6 oktober). Het kan zijn dat het werk minder tijd in beslag neemt.

In juni zijn reeds kabels en leidingen door de NUTS bedrijven omgelegd, achter de heg van de Hornhoeve. In augustus wordt hier in het trottoir een extra berging gemaakt. Dit betreft een grote opvangput van drie meter in het vierkant. De put gaat de grond in onder het trottoir en zal dienen als een buffer om het rioolwater op te vangen. Ten behoeve van de werkzaamheden om de put te plaatsen, zullen er eerst rondom de put damwanden geslagen moeten worden, zodat de medewerkers veilig kunnen werken en het grondwater kan worden weggepompt.

Na afloop van de werkzaamheden wil gemeente Harenkarspel het trottoir van de Hornhoeve met twee tegels verbreden. Het trottoir wordt ter plaatse tevens opnieuw getegeld. (Bron: Gemeente Harenkarspel)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl