Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer : 29 Juli 2008 Asfalteringswerkzaamheden in Waarland

Op 11 augustus begint een omvangrijke asfalteringsklus in Waarland. Zowel op de Hogebrugweg, Smeetsweg als Weelweg wordt de oude asfaltlaag vervangen door een nieuwe. De werkzaamheden brengen met zich mee dat delen van de weg tijdelijk worden afgesloten voor het verkeer.

De Smeetsweg tussen Kerkstraat en Andries Dekkerweg wordt in gedeelten behandeld en ook in gedeelten afgesloten. De bedrijven op de terreinen De Wurft en De Groet blijven zoveel mogelijk bereikbaar via noord- of zuidkant van de Smeetsweg. De aannemer tracht de overlast voor de bewoners en bedrijven tot het uiterste te beperken, al is het niet te voorkomen dat de weg tijdelijk afgesloten moet worden.

De Hogebrugweg wordt opnieuw geasfalteerd in het gedeelte tussen Volleringweg en Veluweweg. Ook dit gaat in fasen. De Weelweg wordt geasfalteerd tussen de Nieuwboerweg en de Beemsterboerweg. Ook wordt hier een apart hemelwaterriool aangebracht. Momenteel is er nog een gemengd stelsel, waarin regenwater en afvalwater door dezelfde buis gaan. Straks wordt het regenwater via een nieuwe, eigen buis afgevoerd. De werkzaamheden beginnen gelijktijdig omdat er enige tijd mee gemoeid is. Als het opvolgend zou worden gedaan, wordt in de periode oktober/november nog gewerkt en dan neemt het risico van onwerkbare weersomstandigheden toe.

Een informatieavond over de werkzaamheden volgt binnenkort.De datum hiervan wordt volgende week bekend. (Bron: Gemeente Harenkarspel)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl