Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer : 25 Augustus 2008 Opening dorpsplein en nieuwe brug in Oudesluis op 30 augustus 2008

Na een periode van voorbereiden en bouwen is het dan zover. De officiele opening van het dorpsplein en de nieuwe brug in Oudesluis.

Op zaterdag 30 augustus 2008 worden plein en brug op een feestelijke wijze geopend. Om 14.30 uur zal het "Huisduiner Koor" vanaf het fluitschip "De Jonge Dirk" een aantal zeemansliederen en shanty's ten gehore brengen.

Om 15.00 uur zal Kees Doets, voorzitter van Dorpsbelang Oudesluis, alle gasten welkom heten. Dan zal het koor twee liederen zingen, waarna het woord wordt gevoerd door wethouder Ben Blonk, portefeuillehouder Openbare Werken. Na de toespraken zullen het dorpsplein en de nieuwe brug op ludieke wijze worden geopend. (Bron: Gemeente Zijpe)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl