Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer : 07 Oktober 2008 Wegafsluiting Raadhuisstraat in verband met rioolwerk (Dirkshorn)

Sinds eind september zijn werkzaamheden gaande aan de riolering onder de Raadhuisstraat in Dirkshorn. Genoemde weg is daardoor tijdelijk afgesloten voor het verkeer. De werkzaamheden nemen acht weken in beslag, tot 21 november.

De werkzaamheden aan de riolering ter hoogte van woonzorgcentrum De Hornhoeve aan de Raadhuisstraat 25 in Dirkshorn duren naar schatting tot 21 november. Het kan zijn dat het werk minder tijd in beslag neemt. In juni zijn reeds kabels en leidingen door de NUTS bedrijven omgelegd, achter de heg van de Hornhoeve.

Nu wordt hier in het trottoir een extra berging gemaakt. Dit betreft een grote opvangput van drie meter in het vierkant. De put gaat de grond in onder het trottoir en zal dienen als een buffer om het rioolwater op te vangen.

Ten behoeve van de werkzaamheden om de put te plaatsen, zullen er eerst rondom de put damwanden geslagen moeten worden, zodat de medewerkers veilig kunnen werken en het grondwater kan worden weggepompt. Na afloop van de werkzaamheden wil gemeente Harenkarspel het trottoir van de Hornhoeve met twee tegels verbreden.

Het trottoir wordt ter plaatse tevens opnieuw getegeld.

Camping Dirkshoeve Raadhuisstraat 27 blijft gedurende de werkzaamheden benaderbaar vanaf de kant van Stroet/Sint Maarten. Uiteraard worden de werkzaamheden alleen uitgevoerd als de weersomstandigheden dit toelaten. De overlast voor het verkeer wordt zoveel mogelijk beperkt. Ter plaatse is de afsluiting aangegeven op een waarschuwingsbord. Het verkeer wordt omgeleid middels de bekende gele borden. (Bron: Gemeente Harenkarspel)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variërend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl