Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer : 09 Oktober 2008 Waarschuwing voor koolcampagne

Aan alle automobisten en andere verkeersdeelnemers wordt gevraagd momenteel met de nodige voorzichtigheid te rijden op de buitenwegen van Harenkarspel. Er kan modder op de weg liggen, dat door regen ook nog eens nat en daardoor spekglad kan zijn.

Waarschuwingsborden in de berm wijzen er ook dit najaar weer op. Mocht u modder op de weg aantreffen, dan waardeert gemeente Harenkarspel het bijzonder als u dit wilt melden via de Servicelijn: 0226-396666.

Schoonmaken is plicht

De gemeente Harenkarspel wijst met nadruk op de plicht van de agrariërs om de weg schoon te houden. Veel agrariërs zorgen hier prima voor. Het komt echter nog steeds voor dat sommige tractoren direct van het land de weg oprijden. De klonten klei vallen van de wielen op straat en als het dan ook nog regent, maakt het slijk de weg tot een compleet slipgevaarlijke strook. Dit kan natuurlijk niet en het mag ook niet. De wielen horen te worden schoongemaakt voordat de tractor aan het verkeer gaat deelnemen. De gemeente controleert hier op en ook wordt de politie ingeschakeld bij gebleken overtreding. (Bron: Gemeente Harenkarspel)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl