Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer : 10 November 2008 Kortevliet twee weken niet beschikbaar voor doorgaand verkeer

Maandag 10 november start het aannemingsbedrijf BAM met werkzaamheden aan de Kortevliet. Tussen de spoorlijn en de Doggersvaart wordt het bermasfalt verwijderd en vervangen door graskeien. Dat is al eerder gebeurd bij het zuidelijke gedeelte van de Kortevliet.

Het huidige bermasfalt voldoet niet aan de verwachtingen: er groeit geen gras tussendoor en dat was wel de bedoeling. De nieuw aan te leggen graskeien hebben een voldoende open structuur om het gras zijn gang te laten gaan.

Doorgaand verkeer is tijdens deze werkzaamheden niet mogelijk, de Kortevliet wordt namelijk ter hoogte van de spoorbaan afgesloten. De woningen blijven wel gewoon bereikbaar, maar vanaf slechts een kant. De omleiding wordt met borden aangegeven. De werkzaamheden duren ongeveer twee weken. (Bron: Gemeente Den Helder)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl