Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer : 12 November 2008 Gedeeltelijke wegafsluiting Schagerweg in Schagerbrug

Vanaf week 46 tot en met week 51 wordt er aan de riolering gewerkt aan de Schagerweg. Het gaat om het deel tussen de Schoolstraat en de N.T. Hopmanstraat. Ook het deel N.T. Hopmanstraat, doorgaand in "de Kroft" wordt afgesloten. Dit alles heeft niet alleen gevolgen voor de bewoners maar ook voor de bedrijven aan de Schagerweg. Zij zijn minder makkelijk, maar WEL bereikbaar.

Komt u vanaf Schagen dan kunt u zonder problemen terecht bij Bloemen en Planten atelier Arrive op nummer 60 en bij het Zijper Notariskantoor op nummer 53. Komt u vanaf de Grote Sloot bereikt u direct Schoonheidsinstituut Metamorfose op nummer 35, Kapsalon Sjampoe op nummer 37, Het Wapen van Zijpe op nummer 30A en Restaurant “De Koepel” op nummer 30B. Buurtsuper “De Brug” op nummer 42 is ook het beste vanaf deze richting bereikbaar.

Komt u van de tegengestelde richting en wilt u de genoemde bedrijven bereiken dan kunt u gebruik maken van de J.A. de Boerstraat. Ook voor de huisarts, brandweer, BSO Hoi Pipeloi en Maatschappelijk Werk, kunt u gebruik maken van de J.A. de Boerstraat of de Schoolstraat.

Kortom: De bedrijven zijn BEREIKBAAR. (Bron: Gemeente Zijpe)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl