Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer : 19 November 2008 Fietspad Remmerdel

Het college van Harenkarspel heeft de raad gevraagd om in te stemmen met aanleg van een fietspad vanuit de Corona in Tuitjenhorn naar Remmerdel in Warmenhuizen. Dit in verband met de nieuwe tijdelijke school in Debbemeer Noord van de Torenven en de benodigde fietsroute voor de kinderen.

De bedoeling is dat gelijktijdig met vestiging van de tijdelijke school aan de Remmerdel ook een fietspad wordt aangelegd. Hoewel het college liever opteert voor een totaaloplossing (inclusief het kruispunt bij de Koorndijk) is toch reeds besloten tot aanleg. Genoemd kruispunt ligt in het laatste deel van de aanlegwerkzaamheden. Bij het ontwerpen van het nieuwe kruispunt wordt rekening gehouden met de route. Over het fietspad besloot de raad in april 2008. Het plan is naar de provincie gestuurd. Die heeft geen bezwaar, dus kan vrijstelling worden verleend.

Het voorbereidend werk begint vooruitlopend op het raadsbesluit. Over twee jaar volgt evaluatie van veiligheid van het fietspad. (Bron: Gemeente Harenkarspel)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl