Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer : 01 December 2008 Informatieavond over N242 Smuigelweg-Verlaat op 9 december 2008

Provincie Noord-Holland is bezig met de voorbereidingen voor het herinrichten van de N242 Smuigelweg-Verlaat. Op 9 december is hierover een informatieavond in Heerhugowaard. De huidige situatie op de N242 wordt aangepast, zodat verkeersveiligheid en doorstroming verbeteren.

Provincie Noord-Holland wil voor de herinrichting een provinciaal inpassingsplan opstellen. Voor alle belangstellenden organiseert de provincie op dinsdag 9 december 2008 om 18.45 uur een informatieavond in het Dorpshuis(kantine v.v. Hugo Boys), Middenweg 539a, 1704 BE Heerhugowaard. Tijdens deze avond kunt u tekeningen bekijken van de beoogde situatie na herinrichting van de N242 Smuigelweg-Verlaat, kunt u reageren op de tekeningen en het voorontwerpinpassingsplan en zal er informatie gegeven worden over de verdere voorbereidingen en planning van het project.

Reacties tijdens de informatieavond zijn zeer welkom, omdat deze kunnen worden gebruikt in de verdere voorbereiding. Het ontwerp-inpassingsplan (plankaart, voorschriften en toelichting) ligt waarschijnlijk vanaf 18 februari 2009 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage bij provincie Noord-Holland en de gemeenten Heerhugowaard en Niedorp. Meer informatie op www.noord-holland.nl (Bron: Gemeente Harenkarspel)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl