Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer : 18 December 2008 Wegwerkzaamheden in Schagerbrug vertraagt

De werkzaamheden van dit project zijn gestart op maandag 20 oktober 2008 en lopen helaas achter op onze planning. Hiervoor zijn de volgende oorzaken aan te wijzen:

Weersomstandigheden

Forse regenval heeft voor veel onwerkbare dagen gezorgd.

Werkzaamheden aan kabels en leidingen

Extra werkzaamheden door het Nuon, KPN en PWN hebben tot stagnatie geleid. Er zijn tijdens de werkzaamheden ook kabels en leidingen gevonden die niet waren voorzien. Dit hield in dat moest worden bekeken wie de eigenaar was omdat dit niet bekend was.

Hierdoor is extra tijd verloren gegaan omdat deze leidingen zich in het nieuwe riool trace bevonden. Uiteindelijk bleken het loze kabels en leidingen te zijn waar niemand eigenaar van was!

Door het bovengenoemde zal de Schagerweg zeker gesloten blijven tot 17 januari 2009 voor het doorgaande verkeer en blijft de huidige omleidingroute gehandhaafd.

De planning van de werkzaamheden is aangepast en is de volgende:

Voor vragen kunt u contact opnemen met projectmedewerker van de gemeente Zijpe Maaik Kruijer, tel: 0224-574155. (Bron: Gemeente Zijpe)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl