Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer : 25 Februari 2009 Presentatie Verkeersplan Harenkarspel 25 februari 2009

De toekomstige verkeersstructuren in Harenkarspel worden in beeld gebracht door bureau Witteveen en Bos. De eerste presentatie van dit Verkeersplan is tijdens de vergadering van commissie Ruimtelijke Zaken op woensdagavond 25 februari 2009 in het gemeentehuis.

Een van de onderwerpen op de commissieagenda is de presentatie van nieuwe verkeersontsluitingen. Zo wordt de mogelijkheid besproken van een middenroute, een oost-westverbinding vanaf Veilingweg in Tuitjenhorn, richting Schagerweg (N245). Voor deze middenroute bestaan meerdere varianten. Een korte variant is de verbinding tussen de Veilingweg en het Noorderlicht, een lange variant is tot aan de Dergmeerweg.

De presentatie op woensdagavond 25 februari 2009 is de eerste informatie over het plan en nodigt uit tot discussie. Er komen binnenkort meer informatie- en discussieavonden voor de inwoners. Omdat het verkeersplan onderdeel is van de structuurschets zal de discussie beide betreffen. (Bron: Gemeente Harenkarspel)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl