Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer : 08 april 2009 Afsluiting Middenweg voor werkzaamheden Stelling (Den Helder)

Voor de realisering van de coupure en aanpassingen aan de bestrating en verlichting wordt de Middenweg binnenkort in twee afzonderlijke gedeelten afgesloten voor het gemotoriseerde verkeer. In de periode van 14 april t/m 8 mei is de oostelijke rijbaan (naar de stad toe) afgesloten. Daarna is de westelijke rijbaan (richting Nieuw Den Helder) afgesloten van 11 mei t/m 29 mei.

De afsluiting begint bij de kruising Middenweg/Timorlaan/Sportlaan en eindigt ter hoogte van de kruising bij Hotel Den Helder. De kruising Middenweg/Liniepad is tijdens de werkzaamheden ook niet toegankelijk. De afsluiting en route voor het langzame verkeer is ter plaatse geregeld. De omleidingroutes voor het gemotoriseerde verkeer worden met borden en routenummers aangegeven. Ook de bussen van Connexxion die gebruik maken van de Middenweg rijden een andere route.

Stelling

De reconstructie van het eerste deel van de Stelling van Den Helder bevindt zich in de eindfase. Op de plek waar De Stelling de Middenweg kruist komt een coupure (= doorsnijding van een waterkering). De coupure bestaat uit de aanleg van gemetselde keermuren op de koppen van de Liniedijk en een afscherming in het gedeelte van de middenberm. Dit werk is uitbesteed aan aannemer L. v/d Wal en Zn. BV uit Den Helder. De voorbereidende werkzaamheden zijn inmiddels gestart. (Bron: Gemeente Den Helder)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl