Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer : 08 april 2009 Nieuwe Seniorenbus gemeente Zijpe in gebruik genomen

Dit gebeurde tijdens een feestelijke bijeenkomst op het gemeentehuis van Zijp, waar bestuursleden van de Stichting Welzijnsvoorzieningen Zijpe en de werkgroep Seniorenbus alsmede de chauffeurs bij aanwezig waren. Er waren ook een zevental ouderen meegekomen die regelmatig van de bus gebruikmaken voor de dagopvang in de Zandstee.

Wethouder Ben Blonk overhandigde symbolisch de sleutels aan de voorzitter van de werkgroep Seniorenbus, de heer Gerard Apeldoorn. De vorige Seniorenbus is aan de gemeente Anna Paulowna verkocht en wordt daar ingezet voor ouderenvervoer.

In Anna Paulowna is ook het Meldpunt van de Seniorenbus gevestigd waar de mensen zich kunnen aanmelden. Dit Meldpunt wordt verzorgd door vrijwilligers van WonenPlus.

Tenslotte memoreerde wethouder Ben Blonk in zijn toespraak het unieke karakter van de Seniorenbus in Zijpe, omdat de bus als enige in de regio gebruik wordt voor vervoer van warme maaltijden (Tafeltje Dekje) in combinatie met ouderenvervoer al of niet naar de dagopvang. (Bron: Gemeente Zijpe)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl