Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer : 15 april 2009 Middenweg afgesloten voor werkzaamheden Stelling (Den Helder)

De reconstructie van het eerste deel van de Stelling van Den Helder bevindt zich in de eindfase. Op de plek waar De Stelling de Middenweg doorsnijdt moet de coupure (= doorsnijding van een waterkering) nog gemaakt worden. Hiervoor is het noodzakelijk om de Middenweg in gedeelten enkele weken af te sluiten.

De coupure bestaat uit de aanleg van gemetselde keermuren op de koppen van de Liniedijk en een afscherming in het gedeelte van de middenberm. Dit werk is uitbesteed aan aannemer L. v/d Wal en Zn. BV uit Den Helder. De voorbereidende werkzaamheden zijn inmiddels gestart.

Afsluiting

Voor het maken van de coupure en aanpassingen aan de bestratingen en verlichting wordt de Middenweg in twee afzonderlijke gedeelten afgesloten voor al het gemotoriseerde verkeer. Fietsers en voetgangers kunnen er wel langs, maar zullen wel enige hinder ondervinden van de werkzaamheden. We beginnen met de oostelijke rijbaan (naar de stad toe). Deze is vier weken afgesloten van dinsdag 14 april tot en met 8 mei. Hierop aansluitend is van 11 t/m 29 mei de westelijke rijbaan (richting Nieuw Den Helder) drie weken afgesloten.

De omleidingroutes zijn met borden en routenummers aangegeven. De bussen van Connexxion rijden ook een andere route. (Bron: Gemeente Den Helder)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl