Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer : 02 juni 2009 Wegafsluiting bruggen Lange Akker in Nieuwe Niedorp van 1 juni tot en met 12 juni 2009

In de week van 1 juni tot en met 12 juni worden de bruggen in de Lange Akker in Nieuwe Niedorp voor alle verkeer afgesloten. Dit zijn de bruggen ter hoogte van huisnummer 28 en 41 en het fietsbruggetje aan de Butterweid ter hoogte van huisnummer 15/17.

Deze afsluiting is noodzakelijk in verband met het aanbrengen van een nieuwe slijtlaag op de bruggen. Voetgangers en (brom)fietsers kunnen indien mogelijk lopend passeren. Alle woningen aan de Lange Akker blijven gedurende de werkzaamheden bereikbaar per auto. Aan beide bruggen in de Lange Akker, worden niet gelijktijdig werkzaamheden uitgevoerd. Door omstandigheden kunnen de werkzaamheden korter of langer duren.

Voor eventuele vragen kunt u terecht bij bureau Beheer en Werken van de gemeente Niedorp, te bereiken via telefoonnummer: 0226 - 412 412. (Bron: Gemeente Niedorp)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl