Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer : 01 juli 2009 Schoolweg eenrichting (Den Helder)

De bouw van het nieuwe winkelcentrum De Riepel is in volle gang. De verwachting is dat het winkelcentrum in november van dit jaar in gebruik wordt genomen. Hiervoor is het nog wel nodig om de Schoolweg ter hoogte van het winkelcentrum aan te passen. Ook willen we een deel van de weg als eenrichtingsweg instellen.

Loopuytpark tot inrit Lidl

Dit gedeelte van de Schoolweg wordt qua vormgeving hetzelfde als het deel van de Schoolweg dat in 2007 als 30 kmzone is ingericht. De rijwegbreedte is wel weg breder, ca. 5,5 meter en is daardoor geschikt voor twee richtingsverkeer. Ter hoogte van het Loopuytpark krijgt de Schoolweg een afwijkende inrichting.

Inrit Lidl tot de rotonde verlengde Zuiderhaaks

Dit deel van de Schoolweg wordt eenrichtingsverkeer: je kunt alleen van het dorp naar de rotonde. Hiermee willen het doorgaand verkeer ‘dwingen’ via de Zuiderhaaks te rijden.

Bewonersavond

Over deze plannen is op maandag 6 julie een bewonersavond georganiseerd. Deze vindt plaats in de raadzaal in het stadhuis en begint om 20.00 uur (zaal open vanaf 19.30 uur) en duurt tot ongeveer 21.00 uur. De direct aanwonenden zijn persoonlijk uitgenodigd, maar iedereen is welkom. (Bron: Gemeente Den Helder)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl