Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer : 09 juli 2009 Asfalteringswerkzaamheden Barsingerhorn op 11 juli 2009

Op zaterdag 11 juli aanstaande gaat KWS infra onderhoudswerkzaamheden uitvoeren in de kern Barsingerhorn. Als gevolg van deze werkzaamheden worden een aantal wegen (o.a. de Heerenweg, Mieldijk, Leekerweg) en enkele wegvakken overdag geheel of gedeeltelijk afgesloten voor alle verkeer. Het verkeer wordt door een verkeersregelaar begeleid.

Er wordt getracht de overlast tot een minimum te beperken. Toch is het onont-koombaar dat gedurende de werkzaamheden uw woning of bedrijf met een auto moeilijk of in het geheel niet is te bereiken. Onze excuses voor dit ongemak. De planning van de aannemer is om met het aanbrengen van een slemlaag te starten ter hoogte van de Mieldijk en daarna enkele andere locaties. Het aanbrengen van de slijtlaag start ter hoogte van de Wiedijkstraat en daarna richting Kolhorn, tot einde werk. Aansluitend vanaf de Mieldijk richting Schagen.

Heeft u tijdens de werkzaamheden vragen of opmerkingen dan kunt u op zaterdag 11 juli contact opnemen met de verkeersregelaar op telefoonnummer: 06-14208722. (Bron: Gemeente Niedorp)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl