Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer : 14 juli 2009 Aanpak tegen parkeeroverlast in Sint Maarten

In de Kastanjelaan, Omloop en Lijsterbesweg in Sint Maarten komt parkeeroverlast voor. Auto's worden er verkeerd geparkeerd, zodanig dat een personenauto er niet meer doorheen kan. Dat betekent dat ook hulpdiensten als ambulance en brandweer er niet meer bij kunnen.

Ook de vuilnisauto kan er niet doorheen. De politie is op deze feiten geattendeerd en heeft er aandacht aan besteed. Er zijn in de afgelopen drie weken controles gehouden in deze buurt en er is verbaliserend opgetreden.

Degenen die een bekeuring ontvingen, reageerden ontstemd, waarop de politie ter plekke extra informatie heeft gegeven over het probleem. Het is namelijk in ieders belang dat geen obstructie ontstaat voor het verkeer en met name niet voor hulpdiensten, want dit kan levens kosten. Er waren ook bewoners die vertelden erg blij te zijn met de actie. Gemeente Harenkarspel maakt bekend dat in het geval van herrezen problemen opnieuw zal worden gevraagd aan de politie om op te treden tegen de parkeeroverlast. (Bron: Gemeente Harenkarspel)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl