Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer : 18 september 2009 Reconstructie laatste deel Schoolweg van start (Den Helder)

Afgelopen maandag is begonnen met de reconstructie van het laatste deel van de Schoolweg. Het gaat om het gedeelte tussen huisnummer 2 en 20. In dit weggedeelte komen twee plateau’s in de bestrating, een nieuw trottoir en nieuwe verlichting. Dit deel van de Schoolweg sluit dan qua inrichting aan bij het overige deel van de Schoolweg wat al eerder is aangepakt.

De werkzaamheden worden in verschillende fasen uitgevoerd om de overlast zoveel mogelijk te beperken. Winkels en bewoners zullen altijd bereikbaar zijn vanaf de richting Langevliet of vanuit de richting Rijksweg N9. Doorgaand verkeer is echter niet mogelijk!

De werkzaamheden starten vanaf volgende week (week 38) en moeten begin november klaar zijn. Dat is ruim voor de ingebruikname van het nieuwe winkelcentrum. (Bron: Gemeente Den Helder)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl