Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer : 23 oktober 2009 Tijdelijk één rijstrook beschikbaar op Schootenweg/Kievitstraat (Den Helder)

De werkzaamheden aan de kruising Schootenwegweg/Kievitstraat gaan op dinsdag 3 november 2009 de tweede fase in. In deze fase word begonnen met het gedeelte van de Kievitstraat. In het korte gedeelte Kievitstraat, tussen de Nachtegaalstraat en Fazantenstraat, is hierdoor tijdelijk een rijstrook beschikbaar. Het verkeer van het centrum naar de Schooten en van de Schooten naar het centrum wordt door middel van een verkeerslichteninstallatie om de beurt over deze ene rijstrook geleid. U moet er dus rekening mee houden dat er filevorming zal optreden.

Volgens planning duurt deze situatie circa twee weken, van dinsdag 3 november tot en met vrijdag 14 november 2009. U moet rekening houden met een reistijdverlenging van minimaal 3 minuten.

Voorrang

De bussen van Connexxion en de hulpdiensten krijgen overdag tijdens werkdagen zo veel als mogelijk voorrang. Hiervoor worden de verkeerslichten handmatig bediend. ’s Avonds en in de weekeinden hebben de verkeerslichten een vaste instelling. Fietsverkeer en voetgangers hebben, met enige hinder, gewoon doorgang van en naar de Schooten en het centrum.

We raden automobilisten aan om tijdens spitsuren indien mogelijk een alternatieve route te kiezen over de N250 of via Nieuw Den Helder. Rijdt u toch langs de werkzaamheden, volg dan de aanwijzing en de bebording ter plaatse. (Bron: Gemeente Den Helder)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl