Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer : 03 november 2009 Wachtruimte NS station Anna Paulowna feestelijk geopend

Hij was al enige tijd open voor publiek, maar sinds 30 oktober 2009 is het officieel. Burgemeester Hans van den Doel en 's Heeren Loo cliënt Marjan Koorn openden de nieuwe wachtruimte op het NS station van Anna Paulowna op feestelijke wijze. 's Heeren Loo is blij omdat haar cliënten met de exploitatie van de ruimte en het cadeauwinkeltje er een goede dagbestedinglocatie bij hebben en de NS met de extra service aan haar reizigers. De gemeente Anna Paulowna ziet een ongezellig gebouw weer uitnodigend worden.

Onder de muzikale begeleiding van de muziekvereniging arriveerden de burgemeester en Marjan met de trein, waarna enkele toespraken werden gehouden. Tot slot knipte Marjan een grote strik door en konden alle genodigden rondkijken, onder het genot van koffie en taart.

Tussen 9 en 16 uur zijn cliënten met een activiteitenbegeleider aanwezig en exploiteren zij het gebouw. 's Heeren Loo is een organisatie voor mensen met een verstandelijke beperking. Een bekende locatie in Noord-Holland is het Noorderhaventerrein in Julianadorp. (Bron: Gemeente Anna Paulowna)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl