Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer : 09 november 2009 Verkeershinder Anna Paulowna

Woensdag 11 november start de gemeente Anna Paulowna met asfaltreparaties aan diverse wegen in de gemeente. Deze werkzaamheden kunnen overlast veroorzaken. De gemeente vraagt om uw begrip.

Diverse plaatsen

De werkzaamheden beginnen woensdag 11 november op diverse plaatsen aan de Molenvaart.

Donderdag 12 november wordt gewerkt aan de Oosthoekweg, in de bocht Amsteldijk/Lotweg, aan de Nieuwesluizerweg bij de brug en aan de Waardpolderhoofdweg. De werkzaamheden bij de brug over het waardkanaal op de Nieuwesluizerweg wordt in twee fasen uitgevoerd, waardoor één rijbaan beschikbaar blijft.

Maandag 16 november wordt een deel van de Grasweg, tussen de Nieuweweg en de Randweg, afgesloten voor doorgaand verkeer. Verder verricht de gemeente die dag reparaties aan het Meester Raapplein en aan het eind van de Patrijsstraat.

Meer informatie

De werkzaamheden kunnen door onvoorziene zaken of ongunstige weersomstandigheden uitlopen. Heeft u vragen over de werkzaamheden, dan kunt u contact opnemen met de sectie Civiel van de gemeente Anna Paulowna, telefoonnummer 0223 - 536100. (Bron: Gemeente Anna Paulowna)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl