Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer : 19 november 2009 Shell Truck Diesel Station op bedrijventerrein Agriport in januari 2010

In januari 2010 zal een onbemand Shell Truck Diesel Station in gebruik worden genomen. Het station wordt aangelegd bij de ingang van het bedrijventerrein van Agriport en is dus zeer goed bereikbaar vanaf de A7. Het station is ingericht naar de behoefte van vrachtwagens en zal beschikken over 3 opstelplaatsen voor trucks die voorzien zijn van diesel (incl hogesnelheidspompen), rode gasolie en AdBlue.

Om te kunnen tanken bij dit station heeft u een euroShellkaart nodig.

De euroShellkaart is de toonaangevende brandstofkaart in Europa. Het is een veilige betalingsmethode voor het uitgebreide netwerk van Shell-stations.

Maar de euroShell kaart is veel meer dan een brandstofkaart. Houd uw brandstofkosten in de gaten met duidelijke prijsinformatie en online management informatie en gebruikde kaartvoor road services zoals tol, voor bruggen of tunnels en wegenbelasting.

Wilt u hier tanken maar heeft u nog geen euroShell kaart, kijk dan op www.shell.nl

Vul de benodigde gegevens in en geef aan dat het om Agriport A7 gaat, u wordt dan door een Account Manager van Shell terug gebeld om verdere details te bespreken. (Bron: AgriPort A7)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl