Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer : 11 januari 2010 Naam wegen recreatiepark Strandslag Julianadorp aan Zee wordt Strandslag

De gemeente Den Helder heeft besloten om de wegen in recreatiepark Strandslag als naam Strandslag te geven. Het recreatiepark wordt hierdoor expliciet onderscheiden van andere recreatieparken. De naam is in overleg met de beheerder van dit recreatiepark bepaald en is per direct van kracht.

Het toekennen van een adres is noodzakelijk volgens nieuwe wetgeving, de wet Basisregistratie Adressen en Gebouwde Objecten (BAG). Deze wet bepaalt dat elk gebouwd object van enige omvang een adres moet krijgen. Recreatiewoningen moeten daardoor worden voorzien van een (huis)-nummer, gekoppeld aan een 'straatnaam'. Tot nu toe zijn voor recreatiewoningen geen straatnamen en huisnummering geregeld. Hiermee wilde de gemeente onderstrepen dat permanente bewoning van deze woningen niet aan de orde is.

Het toekennen van een naam aan een openbare ruimte is voorbehouden aan het college en vastgelegd in de verordening Naamgeving openbare ruimten en nummeren gebouwde objecten (2009). (Bron: Gemeente Den Helder)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl