Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer : 18 januari 2010 Informatieavond groot wegenonderhoud Waarland 21 januari 2010

Donderdagavond 21 januari 2010 tussen 20.00 en 21.00 uur is er een informatieavond in het Waarlands dorpshuis, Kerkstraat 63 in Waarland.

Tijdens deze avond worden inlichtingen gegeven over de planning, fasering en verkeersmaatregelen voor het aanstaande wegenonderhoud aan de Kerkstraat, Schaapskuilweg, Westkade en Heemtweg. Uiteraard is er gelegenheid tot het stellen van vragen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met dhr. J.R. Vrieswijk van de afdeling BOR van gemeente Harenkarspel, bereikbaar via telefoonnummer 0226 - 396600. (Bron: Gemeente Harenkarspel)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl