Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer : 22 januari 2010 Texeltours neemt taxibedrijf Taxi Texel van de familie Grootjen over

Per 1 januari 2010 heeft Texeltours het taxibedrijf Taxi Texel van de familie Grootjen overgenomen. Na vele jaren een vast gezicht te zijn geweest in de taxiwereld heeft de familie Grootjen besloten niet verder te gaan met het taxibedrijf.

Texeltours neemt hun taxiwerk per direct over, waarbij de Telekomtaxi komt te vervallen. De telefoonnummers (0222)317555 en (02222)322211 worden doorgeschakeld naar Texeltours en zullen bereikbaar blijven voor het bestellen van een taxi. Texeltours heeft de nodige spullen van de familie Grootjen gekocht, maar de taxi's zullen niet voor Texeltours gaan rijden.

We zijn er erg blij mee dat Kees Grootjen, Aris-Jan van Boven en Hans Coot per 1 januari 2010 voor Texeltours taxi willen rijden. Met deze bekende gezichten in de taxiwereld wil Texeltours het taxiwerk op het eiland verder uitbreiden. Texeltours heeft momenteel drie taxi's rijden en het wagenpark wordt pas uitgebreid als de vraag groter wordt.

De stap in de taxiwereld verandert niets aan de doelstellingen van Texeltours. De service en kwaliteit die wij hanteren voor het touringcarwerk zetten wij graag voort in de taxibranche. (bron: TVO Texels Verbond van Ondernemers)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl