Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer : 16 februari 2010 Nieuw asfalt voor de Pontweg op Texel, werkzaamheden van 1 t/m 26 maart 2010

Van 1 t/m 26 maart 2010 voert de provincie groot onderhoud uit aan de provinciale weg N501, de Pontweg, op Texel. Het asfalt is verouderd en moet worden vervangen. Automobilisten moeten hierdoor rekening houden met omleidingen.

Werkzaamheden:

Van maandag tot en met vrijdag van 7.00 tot en met 16.00†uur, wordt de Pontweg afgesloten voor al het autoverkeer in beide richtingen, vanaf de veerhaven tot aan de rotonde Akenbuurt in Den Burg. In het weekend is de weg open voor het verkeer.

Omleiding:

Het verkeer wordt omgeleid via de Akenbuurt, Westerweg, Kleiweg, Hoornderweg, Watermolenweg en het Molwerk. Ter plaatse wordt de omleiding met borden aangegeven.

Openbaar vervoer:

Ter hoogte van de werkzaamheden komen de bushaltes te vervallen. Wegens de omleiding zet Connexxion extra diensten in naast de bestaande dienstregeling. De veerdienst is te allen tijde bereikbaar.

Fietsers:

Het fietspad langs de Pontweg is tijdens de werkzaamheden tussen de Akenbuurt en de Emmalaan opgebroken. Ter plaatse worden de fietsers langs het werk geleid. (Bron: prov. nh)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl