Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer : 18 februari 2010 Vorst heeft wegen beschadigd in Harenkarspel, herstelwerkzaamheden begonnen

De afgelopen vorstperiode heeft niet alleen op korte termijn overlast gegeven aan het verkeer. Er is door bevriezing ook flinke schade ontstaan aan de wegen in Harenkarspel. Zo her en der in de gemeente treft men nu gaten in het wegdek aan.

De gaten zijn ontstaan door bevroren water dat op lager gelegen weggedeelten bleef liggen. Water dat bevriest, zet uit. De druk op het asfalt is hierdoor op bepaalde plaatsen te groot geworden. Bestaande kleine scheuren veranderden erdoor in grote, soms braken zelfs hele stukken asfalt los. Gemeente Harenkarspel waarschuwt het plaatselijk verkeer voor deze schade in de wegen.

Aan fietsers en wandelaars, maar ook automobilisten en vrachtwagenchauffeurs wordt gevraagd extra oplettend te zijn en voorzichtig te rijden. Gemeente Harenkarspel is begonnen met de herstelwerkzaamheden. Het is echter nog niet te zeggen wanneer de kapotte delen van het wegdek weer hersteld zullen zijn. (Bron: Gemeente Harenkarspel)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl