Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer : 08 maart 2010 Aanleg nieuwe fietsenstallingen station Schagen hervat

Als de vorst uit de grond is, worden de werkzaamheden ten behoeve van de aanleg van de nieuwe fietsenstallingen aan de oostzijde van het station hervat.

Voor de veiligheid van (brom)fietsers en voetgangers is het noodzakelijk tijdens de werkzaamheden, het pad dat loopt tussen het spoor en de wijk Hoep-Zuid (van de Hoep naar de Dreef) af te sluiten voor alle verkeer.

Het werk neemt enige weken in beslag. De omleidingroute is met borden aangegeven. Wij vragen hiervoor uw begrip. Mocht u naar aanleiding van het bovenstaande nog vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met onze heer P. van der Munnik op nummer 0224-210466. (Bron: Gemeente Schagen)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl