Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer : 26 maart 2010 Marsdiepstraat in Den Helder opnieuw ingericht

De herinrichting van de Marsdiepstraat is van start gegaan. Deze recht-toe-recht-aan verbindingsweg dwars door Nieuw Den Helder Centrum wordt het komende jaar omgevormd tot de kloppende ader van de wijk.

Buurtbewoners en ondernemers zijn steeds nauw bij het ontwerp en de volgorde van de werkzaamheden betrokken. De uitvoering is in drie fases gepland. Hierdoor komt de druk niet ineens op de hele straat te liggen. Wel wordt het hele jaar overlast op de Marsdiepstraat verwacht. Naar verwachting is de Marsdiepstraat voor volgend voorjaar klaar.

Zeestad, gemeente en Woningstichting Den Helder zijn al geruime tijd bezig met de voorbereidingen van de ingrijpende herinrichting van de Marsdiepstraat. In de afgelopen jaren is uitgebreid gesproken met bewoners en ondernemers over de nieuwe inrichting. Uit deze positieve discussies zijn meningen, wensen en ideeen verzameld waarmee de nieuwe inrichting van de Marsdiepstraat uiteindelijk wordt gerealiseerd. Eind 2008 heeft de wijk hier al kennis mee kunnen maken. De voorbereidende werkzaamheden hebben uiteindelijk nog ruim een jaar in beslag genomen.

Maar nu is het zo ver. Aannemingsbedrijf J.J. Meijer uit Den Helder gaat de herinrichting van de Marsdiepstraat uitvoeren. De bewoners en ondernemers blijven betrokken bij het werk. (Bron: Gemeente Den Helder)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl