Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer : 29 maart 2010 Nieuwe bushalte in Schagen voor lijn 406 richting Waarland

Op de Witte Paal tegenover McDonald's en de bioscoop in Schagen is een nieuwe bushalte voor lijn 406 richting Waarland geplaatst.

Sinds de invoering van de nieuwe dienstregeling heeft lijn 406 een routewijziging gehad waarbij er via het industrieterrein gereden ging worden.

De halte richting Waarland op de Zuiderweg kwam daarbij te vervallen. Door miscommunicatie bij Connexxion heeft lijn 406 tot voor kort gewoon op het haltebord gestaan, terwijl de bus daar niet meer langs reed. In de tussentijd is er geen extra haltebord in deze omgeving geplaatst zodat er een halte ontbrak op de route.

Nu deze extra halte geplaatst is, kunnen reizigers ook instappen vlakbij de bioscoop en McDonald's. Het bestuur van de buurtbusvereniging hoopt dan ook, dat men van deze extra halte gebruik gaat maken. (Bron: Buurtbusvereniging Zijpe-Harenkarspel)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl