Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer : 07 april 2010 Wegafsluiting Delftweg in Tuitjenhorn in verband met asfalteringswerk op 9 april 2010

Vrijdag 9 april 2010 is de Delftweg in Tuitjenhorn afgesloten tussen de kruising met de Bogtmanweg en de Veilingweg, in verband met asfalteringswerk. Genoemd wegdeel is gedurende n dag afgesloten voor het verkeer. De afsluiting houdt ondermeer in dat de bezoekers van de bibliotheek en de kinderopvang op die vrijdag moeten omrijden. De kruising Delftweg-Oostwal blijft wel open. De omleidingsroute voor doorgaand en bestemmingsverkeer wordt met de bekende gele borden aangegeven.

De werkzaamheden houden verband met het op 9 maart 2010 genomen besluit van het gemeentebestuur tot snelheidsbeperkende maatregelen op de Delftweg. Op twee kruisingen wordt een rood kruisingsvlak met bijbehorende belijning aangebracht.

Het rode vlak vestigt meer aandacht op de kruising en heeft een waarschuwende, snelheidsbeperkende functie. De rode vlakken worden aangebracht op de kruising met de Bogtmanweg en op de kruising met de doodlopende weg ten westen van het gemeentehuis. Deze doodlopende weg leidt naar bibliotheek en kinderopvang. De bezoekers worden vrijdag via een omweg naar deze bestemming geleid.

Uiteraard worden de werkzaamheden alleen uitgevoerd als de weersomstandigheden dit toelaten. De overlast voor het verkeer wordt zoveel mogelijk beperkt. Ter plaatse is de afsluiting aangegeven op een waarschuwingsbord. (Bron: Gemeente Harenkarspel)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl