Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer : 08 april 2010 Werkzaamheden fietspad Burgerbrug hervat

Aannemer Ooms is in opdacht van Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier begonnen met asfalteren van het fietspad langs de Burgerweg tussen de Grote Sloot en de Westfriese Omringdijk.

Ter voorbereiding op de aanleg van het fietspad langs de Burgerweg zijn afgelopen najaar de sloot langs de Burgerweg en een brede oprit tegen de Westfriese Omringdijk aangevuld met zand.

De ondergrond is intussen door het gewicht van zand voldoende ingedrukt, dus het asfalteren kan beginnen. Ook de Burgerweg krijgt een nieuwe asfaltlaag.

Begin juli 2010 zijn de werkzaamheden klaar en kan het fietspad in gebruik worden genomen. Door de werkzaamheden is het nodig de Burgerweg†een aantal perioden af te sluiten voor doorgaand verkeer. De omleiding wordt aangegeven met borden.

Meer informatie over het werk en de omleidingen is te vinden in de rubriek 'Werk in de buurt'- Gemeente Zijpe. (Bron: Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl