Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer : 09 april 2010 Werkzaamheden N241 in Schagen

De provincie Noord-Holland begint vrijdag 9 april 2010 met werkzaamheden aan de N241 om de nieuw aangelegde rotonde erop aan te sluiten. Daartoe wordt de N241, ten oosten van Schagen, enkele dagen afgesloten en wordt het verkeer omgeleid.

De nieuwe rotonde komt te liggen aan de provinciale weg N241, tussen de Nes en de Lasschoterbrug. De rotonde is bedoeld om de verkeersveiligheid te verbeteren en verbindt de N241 met de oostelijke ontsluitingsweg, die de gemeente Schagen momenteel aanlegt.

Afsluitingen & omleidingen

Tijdens de afsluiting wordt het doorgaande autoverkeer omgeleid via de route Zuiderweg, Westerweg (N245) en Kanaalweg (N248). (Brom)fietsers kunnen gebruik maken van de bestaande omleiding.

De afsluitingen staan gepland op:

Naar verwachting kan de nieuwe rotonde vrijdagmorgen 16 april in gebruik worden genomen.

Afhankelijk van de weersomstandigheden kunnen de werkzaamheden uitlopen. (Bron: Gemeente Schagen)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl