Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer : 19 april 2010 Reparatie vorstschade Texelstroomlaan Den Helder

De Texelstroomlaan is de afgelopen winter flink beschadigd door vorst en dooi. De gaten zijn gedicht met noodasfalt, maar de weg blijft van slechte kwaliteit.

Daarom krijgt de Texelstroomlaan vanaf de Geulstraat tot de rotonde Waddenzeestraat een nieuwe asfaltlaag. De werkzaamheden vinden plaats op donderdag 22 april en vrijdag 23 april 2010. Het weggedeelte tussen de IJsselmeerstraat en de rotonde Waddenzeestraat is tijdens deze twee dagen afgesloten voor al het verkeer tussen 7.00 en 16.00 uur.

Op donderdag wordt de bovenste laag van het asfalt weggefreesd. ‘s Avonds kan het verkeer over de weg rijden met een aangepaste maximum snelheid van 30 km per uur. Op vrijdagochtend wordt de weg weer afgesloten omdat dan het asfalt en belijning wordt aangebracht. Vanaf vrijdagmiddag circa 17.00 uur is de Texelstroomlaan weer berijdbaar voor al het verkeer. (Bron: Gemeente Den Helder)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl