Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer : 20 april 2010 Opknapbeurt fietspad Quelderduyn langs het spoor in Den Helder

De renovatiewerkzaamheden starten op maandag 26 april. Het fietspad wordt afgezet en is dan vier dagen niet te gebruiken.

Over een traject van 213m worden de slechte plekken in het asfalt hersteld. Deze slechte plekken worden vooral veroorzaakt door worteldoorgroei. Om dit in de toekomst te vermijden wordt er worteldoek in de grond aangebracht. Op 30 april kan er weer gefietst worden.

Voorbereiding

Op maandag 19 april zijn er werkzaamheden aan het fietspad langs het spoor in Quelderduyn in verband met de voorbereidingen voor de renovatie van het fietspad. Fietsers kunnen enige hinder ondervinden maar kunnen het pad wel gebruiken. (Bron: Gemeente Den Helder)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl